Echipa Armonia Dent!

Pacientul este pe primul loc!

La prima vedere acesta este un slogan, insa responsabilitatea medicilor nostri si flexibilitatea pachetelor de servicii va vor demonstra ca de fapt acesta este modul nostru de lucru.

Suntem o echipa tanara, insa experimentata si calificata:

Dr. Mircea Oprea - stomatologie generala, protetica fixa si mobila

Dr. Costin Popescu - medic specialist chirurgie OMF, asistent universitar

Seriozitatea si profesionalismul de care dam dovada in colaborarea cu pacientii nostri, aduc un plus de valoare si ne diferentiaza de celelalte cabinete stomatologice.

Calitatea serviciilor medicale oferite in cadrul Armonia Dent reprezinta cartea noastra de vizita.

Dotari cabinet dentar

unitul dentar Gnatus Syncrus

Calitatea serviciului stomatologic depinde de pregatirea si talentul medicilor ce il presteaza, dar totodata, si de aparatura pusa la dispozitia acestora.

Iata motivul pentru care am ales unitul dentar Gnatus Syncrus, dotat cu toata gama de instrumente necesare desfasurarii activitatii in conditii optime atat pentru medic, dar si mai important, pentru pacient.

Doua turbine (una normala, iar cealalta cu fibra optica), un micromotor, instrumente de detartraj, lampa foto, punctul de lucru pentru asistenta, amplasate pe corpul principal al scaunului reduc semnificativ timpul de lucru.

Camera intraorala ofera pacientului posibilitatea de a participa activ pe intreaga durata a tratamentului, si permite documentarea cu poze a planului de tratament, astfel incat, reevaluarea anumitor manopere sa fie posibila oricand.

cabinet

Apex finder-ul, consumabilele de calitate, sterilizarea realizata conform normelor legale si verificata lunar de catre organele abilitate din Ministerul Sanatatii, completeaza dotarile necesare, astfel incat sa ne putea onora promisiunea facuta :

Intri FĂRĂ TEAMĂ, ieşi FĂRĂ DURERE!

Armonia Dent

estetica dentara, chirurgie, ortodontie, implantologie, protetica fixa si mobila, profilaxie, pedodontie, stomatologie generala

Cabinet Stomatologic Armonia Dent:
Str. Calea Calarasilor nr. 176, Bl.59, Sc C
Ap 1. Int.01 Sector 3, Bucuresti
Luni-Vineri 9.00-20.00

Pentru informatii sunati la:
0722 840 804 - Dr. Mircea Oprea